MENU
 
3
/April
21:03

boyfriend jeans meets rhinestone earrings

Style

Jeans, Crockers. Kavaj, Topshop. Linne, H&M Trend. Pumps, köpta i Italien. Armband och örhängen med strass, Style by Tyra.

3 Responses to “boyfriend jeans meets rhinestone earrings”

  1. Ida on

    Hej! Jag förstår att du kanske absolut inte lägger ner tid på såna här frågor, men detta linne, jag har letat i ett års tid snart, varit inne regelbundet på tradera om
    Någon säljer det.. Mebn OOOM du mot förmodan känner att du inte använder detta linne och vill göra en tjej SJUKT lycklig, så skulle jag MER än gärna köpa det, bara o säga vad du vill ha för det. Jag står ju självklart för frakt osv isf. Vet att detta är en chansning och räknar tyvärr egentligen inte nånting, men måste pröva iaf,
    För så mkt vill jag ha linnet höhö. Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)