MENU
 
30
/May
17:59

ROSÉ WINE COLOURED.

My wardrobe

Har ofta och gärna använt detta armbandset i finaste färgen på sistone. Kombinerat eller ett för varje handled. Jag har verkligen dille på roséguldfärgat, en klocka i samma färg är drömmen. Design Erica Weiner – från Wildcouture. U like?

22 Responses to “ROSÉ WINE COLOURED.”

 1. Rebecka on

  Snälla Lisa, lova en sak bara. Låt din gamla devote-blogg finnas kvar! Bläddrar i dina arkiv varje gång jag känner mig inspirationslös. Vill inte tappa den inspirationskällan.

  Reply
  • Lisa on

   Vad gullig du är, tack!! Jag behåller bloggen på Devote, för min egen skull också. Och så hoppas jag givetvis att du kommer finna bloggen här som en fortsatt inspirationskälla 😉 Tänkte lägga in ännu fler gamla inlägg från devote efterhand här också!

   Reply
  • Lisa on

   De verkar vara tillfälligt slut…de heter i alla fall “erica weiner belt bracelet”, om man kanske kan söka efter dem på annat håll alternativt om de kommer in i lager snart igen 🙂

   Reply
 2. sara on

  hej lisa tråkigt att du inte väljer på att svara på en enkel fråga som hur många cm det är på dina clip ons

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)