MENU
 
31
/May
20:59

OMBRE.

Beauty

Som tidigare nämnt experimenterade jag fram en ombre här hemma i helgen. Här är resultatet! Valde att göra det på mitt clip-on set med tanke på att det sliter rejält med blekning och jag därmed inte vill riskera svintohår på mina egna toppar, hehe. Grymt nöjd faktiskt! Kan förklara lite kort hur jag gick tillväga vid ett tillfälle om intresse finns?

 

Annars är jag inne på slutspurten pluggmässigt nu, har sista inlämningen på måndag och efter det är fan värt att fira lite. På en måndag. Inte mer än rätt. Studentveckan drar ju igång i samma veva, en av de bättre veckorna på året enligt mig. Träffa massa människor varvat med att äta god mat, konstant. Kul att ni gillar nya bloggen förresten, lämna gärna ett avtryck med mer respons. Later!

117 Responses to “OMBRE.”

  • Lisa on

   Vad konstigt…vilken webbläsare använder du? Du får jättegärna print screena någon bild på bloggen och maila över det till mig – om du har lust vill säga! Kram!

   Reply
 1. Dixi Wonderland on

  Tycker du passade skit bra i ombre!
  Och nya bloggen: Personligen har jag aldrig gillat devoted, värre blev de när dom skaffade den där spam knappen och man skrev fel ord och fick göra om allt haha blev galen. Denna är mycket mer stilren och fin. Tror detta kommer bli riktigt bra 😀

  Reply
 2. Elsa Rubio Björk on

  Hej Lisa! Jag är jätte sugen på göra ombre men vill helst inte slita så mycket på håret genom att bleka. Maila mig om hur du gick till väga? Kram!

  Reply
  • Lisa on

   Hej! Dessvärre sliter det väldigt mycket på håret att bleka hur du än går tillväga, vilket är anledningen till att jag gjorde det på mitt clip-on set istället. Har du mörkblont/ljusbrunt hår kan du du dock färga håret mörkare i rötterna och ner istället så att det tonar ut i ljusare nertill på samma sätt. Men kan som sagt ordna ett inlägg till där jag förklarar lite hur jag gjorde 🙂 Kram!

   Reply
  • Lisa on

   Taack! De är från Acne, har för mig att jag klippt av dem lite och fransat själv sen. Minne som en guldfisk, haha.

   Reply
 3. Ellen on

  din nya blogg är sjukt bra! Det är gymt att du uppdaterar mer än på devote! Sen en sista sak, DU ÄR SÅ JÄVLA VACKER KVINNA!!!! kram ellen 🙂

  Reply
 4. johanna on

  askul med nytt byte lisa! Du gör ett grymt jobb. Det enda negativa är väl att bilderna är sjuukt ihoptrycka lodrätt sätt, vilket gör att bilderna förlorar sin charm och glans. Använder Exlorer och google crome som webbläsare och båda ger dessvärre samma resultat. Men keep up the good work, grym är du!!

  Reply
  • Lisa on

   Kul att du tycker det!! Åh tack, blir så jäkla glad ska du veta! Sjukt konstigt med bilderna…säger som till en annan här i kommentarsfältet att du jättegärna får print screena någon bild på bloggen och maila över till mig om du har lust! Använder nämligen Google Chrome själv och upplever inte att bilderna är ihoptryckta här. Kram!

   Reply
 5. Johanna on

  Hej
  Var är den fina stickade tröjan ifrån?? Så himla fin..
  fint hår, snyggaste hittills jag sett, när det gäller ombre.
  Hej svejs

  Reply
 6. Hilda matos on

  Hi. Dear i love you blog i follow daily. But i dont understand what you write pls can you
  Do sometime in english or put the google traduction app. I love your outfitt. Kisses!!!

  Reply
 7. Amamdna on

  Hat’s of! Osv. Apsnyggt! Hsr sedan igår inte kunnat släppa tanken på att fixa ombre på håret mitt. Har inget (och inte råd att köpa) löshår. Tyvärr. Annars hade det ju varit säkraste sättet som du gjorde. Det lär ju hålla ett tag menar jag. Får ju klippa bort det. Jag babblar. I alla fall. SNYGGT!

  Reply
 8. Thea Petersen on

  Hallå Lisa. Du blev skitsnygg i håret och din nya blogg gillar jag skarpt. Om jag får påpeka någonting så ær det texten i inlæggena. Det ær av något teckensnitt så ibland blir det lite jobbigt att læsa vad du skriver. Alla T:n ær lixom mycket mindre æn resten av bokstæverna så jag blir helt snurrig. Annars ær du kanon som vanligt! Kram på dig.

  Reply
 9. claudia on

  åh, snälla förklara, snyggaste ombren jag sett!
  har ett clip-on set hemma som jag inte avänder, sjukt smart att göra på det istället ju!
  skulle vara jättebra om du kunde göra inlägget så snabbt som möjligt, vill gärna fixa det innan sommarlovet (om en vecka)
  kram

  Reply
 10. Sofia on

  Hej Lisa! Din nya blogg är så himla fin, väldigt stilrent och fint! Och din ombre är ju så fruktansvärt fin! Något jag gärna vill se mer av är dina outfits. Jag förstår verkligen att du inte alltid har tid (jag går också andra året på gymnasiet) men jag inspireras så mycket av dig då det skulle bara vara kul med mer dagens outfit! 🙂
  Ha det så himla bra nu! KRAM

  Reply
 11. Ida Lindvall on

  Du får jätte gärna visa hur du gör i ett inlägg. Har själv precis färgat ombre men det blev inte så ljust i topparna som jag ville så ska nog fixa till det lite till. Minuset är ju att det blir nött men om man använder inpackning så ser det inte lika slitet ut. Kram.

  Reply
 12. P on

  Nya bloggen är verkligen jättefin, men bilderna har blivit ihoptryckta…
  såg att det var någon mer som kommenterade det också. (jag har windows explorer.) Kram!

  Reply
 13. Nanna on

  Sjukt snyggt Lisa! Mer DIY efterfrågas, gärna lite guider sådär som om hur du gjorde håret 🙂 Älskar den rena, enkla layouten på bloggen också!

  Reply
 14. Frida on

  Jag älskar verkligen den nya bloggen! Stilren och fin som förrut men med mer uppdateringar :):) jättefint blev ju håret också
  Kram!

  Reply
 15. felicia on

  när tänkte du göra inlägget? eller skulle du kunna länka beskrivningen du följde (om du gjorde det), skulle vara jättesnällt för vill verkligen ha detta tills på måndag!

  Reply
  • Lisa on

   Hinner tyvärr inte ordna det till helgen, men sök på “make your own ombre hair at home/DIY ombre” på youtube eller liknande. Följde ingen speciell beskrivning men där kan man åtminstone få lite inspiration. Tänk på att det är skillnad på att göra det på behandlat löshår och sitt eget hår, jag hade i blekningen i över 1 timme på löshåret, medan mitt eget hår troligtvis hade slitits bort totalt efter så lång tid 😉 Bara ställ frågor här om det är något specifikt du undrar! Kram

   Reply
 16. Sandra Lundgren on

  Tycker verkligen du ska förklara hur du gjorde det! Har själv intresse att göra ombre och har liknade hårlängd på ditt hår så skulle uppskattas enormt om du ville visa hur du gjorde!

  Reply
 17. Sanna on

  Å herre vad fint! Funderar på att göra sånna själv. Du sa att du gjorde dom hemma, funkade det bra? vad kostade det ungefär? 🙂 kram!

  Reply
 18. Olivia on

  Det blev jättesnyggt! Jaa snälla berätta hur du gick till väga! 🙂 Jag är själv väldigt sugen på att göra det med, men tror du det skulle se konstigt ut då jag redan har långt hår? Vad använde du, och vad kostar det ungefär? 🙂

  Reply
 19. felicia on

  okej, tack så jättemycket! jag har två frågor, vilken färg använde du och färgade du löshåret precis till där ditt riktiga hår börjar eller färgade du högre/lägra ner om du förstår vad jag menar? 🙂

  Reply
 20. Julia Alfredsson on

  Jag är så sjukt pepp på o göra sånt hår för det är sinnessnyggt! Men jag har bara en fråga… vart sjutton får man tag på blekningsmedel och använder du både blekningsmedel och hårfärg och ja…hjälp mig så mkt du kan verkligen o ge mig gärna lite tips så skulle jag bli så sjukt glad! 😉

  Reply
 21. Julia on

  Skitsnyggt! Menhur fasiken får du det att se så naturligt ut??? Ser ju liksom ingen rand mellan ditt hår och löshåret. Fota gärna bara ditt löshår:)

  Reply
 22. Emma on

  Åh, snälla skriv ett inlägg om hur du gjorde det .
  Vart du köpte dina clip on och hur du satte i dom för att få det så där mega snyggt 🙂

  Reply
 23. ct on

  Ja snälla, kan inte du visa hur du gjorde? jag länge viljas göra det men har inte råd att gå till frisören. Det vore vara superbra om du kan visa! Tack, tack, tack i förhand.

  obs. älskar din klädstil!!

  Reply
 24. Emelie on

  Jag är grymt sugen på att göra en ombre! Har redan blont hår och vill ha en guldig ljusbrun nyans upptill i håret. Har du något tips på vilken färg du tycker jag ska köra? Vilken använde du?

  Reply
 25. Ebba on

  Du är så vacker, är verkligen sugen på att höra hur du gjorde det! Har försökt hemma men det går inte, och det kostar skjortan att gå till frissan.. Kram

  Reply
 26. Emma on

  Sjukt snyggt! Är verkligen super sugen på att göra ombre men vet inte riktigt hur jag ska göra för att få det bra och vill inte slita sönder håret. Skulle vara grymt om du kunde mejla eller göra ett inlägg på hur du gick till väga. kramisar!

  Reply
 27. amanda on

  Åh snälla förklara hur du gjorde! är verkligen jätte fint! Skulle uppskattas om du kunde berätta hur du gjorde. hur gör du beach vågorna?

  Reply
 28. Johanna H on

  Så snyggt!! Vart köper du clip-on-seten och hur experimenterar du fram nyansen ombre? Vill du visa i en video med tillhörande text till? Vore grejt! =)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)