MENU
 
28
/June
22:35

common ivy

Style

Top, Beyond Retro. Shoes, Topshop. Bracelet, Romwe. Leather shorts, MQ.

 

Det här inlägget skulle egentligen kommit upp igår men bilduppladdningen fungerade inte…

Har hur som helst spenderat dagen i Köpenhamn i form av några timmar på stan efter en lång brunch. I morgon har jag en tid för helkroppsmassage/m.m. tillsammans med min mamma och syster inbokat på morgonen. Hur bra?! Efter det som start på dagen kan väl få saker kännas fel. Hörs igen då, när jag är som en kokt pasta i kroppen. G’night!

50 Responses to “common ivy”

 1. Alma on

  Fan va snygg kropp du har ! Tränar och äter du på något speciellt sätt ?
  Du är min största insperationskälla 🙂

  Reply
  • Lisa on

   Åh, tack du!! Jag gymmar (styrketräning eller pass) varvat med powerwalks – 3 ggr i veckan ca. Förövrigt kan jag äta i princip vad jag vill. Undviker dock fet mat och äter inte så mycket onyttigheter heller vilket delvis beror på att jag har IBS (får ofta magkramper).

   Tack igen! Puss & kram 🙂

   Reply
 2. Therese on

  Du är så fin. Du har så sjukt fina bakgrunder också till alla dina bilder. Vart bor du liksom, där det finns strand, fina träd, skog, ängar, allt möjligt?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)