MENU
 
24
/July
21:48

BEHIND THE SCENES

Modelling,Photos

Bild 1 och 2 av Ottilia. Resten är tagna av Madeleine.

Lite BTS-bilder från plåtningen med Ottilia i fredags. En sandig, blöt och rolig sådan. Resultatet delar jag givetvis med mig av här så småningom!

 

Some BTS-pictures from a shoot I did a few days ago with the photographer Ottilia. And of course I’ll show you the result asap!

23 Responses to “BEHIND THE SCENES”

  1. Anna Lovisa on

    Läste i din bio att du hoppas på att inspirera folk å det kan jag säga att du gör! Mig inspirerar du och jag har följt din blogg i över ett år! 🙂 Keep up the good work – tummen upp för dig tjejen! 🙂 För du är vacker, inspirerande och verkar ödmjuk och klok! 🙂 Hoppas jag fått rätt uppfattning! 😉

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)