MENU
 
25
/July
23:49

GOOD STUFF

Inspiration

Har visst råkat bli några tillskott på inredningsfronten på sistone. En brun förvaringslåda i skön slitning, ett ekologiskt doftljus, en matta med Storbritannien-tryck som även den har lite vintage-utseende samt ett dekorativt horn att hänga på väggen. Och läs detta: Det mesta är hittat i diverse oväntade butiker ute på landet! Tror grejerna kan bli hur grymma som helst när jag väl får ordning på hur jag vill ha det. Kan återkomma med bilder igen då? G’night darls.

 

Here’s some of my latest catches when it comes to furnishing! A brown storage box, an eco made scented candle, a carpet with a vintage looking Great Britain-print and finally a decorative horn to put on the wall. I think this stuff will look great when I’ve found out how I want it fully. Bring you some more pictures then? G’night darls.

20 Responses to “GOOD STUFF”

  1. Lisa-Marie on

    snygga! ps kunde du inte lägga upp en videoblogg:D en gång ens , de skulle vara skoj!
    tack för en fin blogg

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)