MENU
 
30
/August
12:35

STOCKHOLM FW DAY 1

Style

Photos: Modette

 Jeans, Crocker. Shoes, Zara. Top, H&M Trend. Blazer & earrings, Nelly.com. Bag, Romwe.

Så här såg jag ut under första dagen av Stockholm Fashion Week, vilket för övrigt har varit SÅ grymt. Inte lika grymt är att jag fått dras med feber, huvudvärk och halsont större delen av dagarna, så Alvedon-paketet har räddat mig dagstid och sängen så fort jag fått chansen kvällstid. Idag spenderar jag min sista dag i Stockholm innan jag sätter mig på tåget hem till Malmö igen, med ett fullt minneskort och några jäkligt bra dagar senare. Stay tuned så dyker det upp ett helt gäng bilder från FW här inom kort!

 

This is how I looked like during the first day of Stockholm Fashion Week. Stay tuned for more pictures from my days there!

39 Responses to “STOCKHOLM FW DAY 1”

 1. Josefina on

  Jag skulle bli så glad om du skrev och möjligtvis gjorde en videoblogg om everyday minerals! Det skulle verkligen hjälpa mig!

  Hoppas du har tid! Puss

  Reply
 2. Hanna on

  Kan du inte lägga upp hur du gjorde den hombre på löshåret, eller har du redan gjort det? Hade tänkt göra det på miitt löshår men behöver lite vägledning 🙂

  Reply
 3. lily on

  dear lisa, i really loved your blog when you were younger.. you really inspired me and were kind of an idol.
  the only thing I want to say, you`re eighteen..not 28.. don`t try to get old so soon, you`re style is so serious! what about your funny, crazy side?

  bisou lily

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)