MENU
 
23
/September
18:55

LEMON TREE

Style

Pants, H&M Trend. Shoes, Angelica Blick for Nly Trend. Jacket, Weekday. Knitted sweater, H&M Trend. Lipstick, MAC’s “Russian Red” combined with Make Up Store’s “Havanna”.

Först och främst TACK för alla fina gratulationer, ni är underbara! Dessvärre hade jag en ganska tung födelsedag, då vi var tvungna att avliva vår älskade och enormt sociala katt Simba samma dag. Känns så himla tomt här hemma nu…
Min helg var i alla fall bättre och i fredags blev det massa firande när jag drog ut och dansade tillsammans med ett gäng vänner! Detta iförd en ny, grym klänning signerad Ida Sjöstedt herself som jag vill dansa, sova, städa eller bara allmänt leva i numera (bilder kommer). Och igår och idag har det slutligen blivit mysigt häng med släkten som jag sammanfatta med: Hej, matkoma.

72 Responses to “LEMON TREE”

 1. Alma on

  Du var verkligen riktigt snygg i mörkt läppstift.
  Kram på dig, hoppas det med katten blir bättre. (Eller det vet jag att det blir. Hoppas bara att de går fort att må bra igen)
  Kram

  Reply
 2. Mimmi on

  Heej! Har varit på vift efter exakt en sån tjocktröja!! superfin! har kollat hms hemsida men hittar den inte. var det längesen du köpte din? kramar 🙂

  Reply
 3. Favoritskvaller on

  Hej, har startat en ny skvallerblogg. Där kommer de skrivas om mina favorit bloggar men oxå bloggar som ni vill att jag ska ta upp 🙂 De behöver inte vara några kända bloggar utan någon ni tycker om eller vill ska synas mer 🙂

  Kika in och ge tips 🙂

  Reply
 4. Jonna on

  Så fint. Jag har dom skorna med. Är inte tjejen som går i klackar väldigt ofta och jag fann dessa skor ganska tuffa att gå i. Träningspass för vaderna. Har du några tips på hur jag kan få till en snygg gång och inte behöva hålla mig till väggarna? Hur gör du kvinna?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)