MENU
 
25
/September
23:19

120925

Modelling

 

 Photographer: Hanna Björkstedt/Bjorkstedt.com
Model: Me

Här är första bilderna från min och Hannas fotosession i Ljunghusen i somras! De ovan var bland de sista vi tog för dagen och ljuset från kvällssolen kunde inte varit mycket bättre. Annars då? Har varit förföljd av ett oskönt illamående och huvudvärk hela dagen när jag egentligen behöver utnyttja all tid jag kan åt diverse inlämningar som ska påbörjas. Dvs lika olägligt att vara sjuk nu som det är lägligt att jag faktiskt är ledig i morgon. Tack.
Hösten börjar arta sig på riktigt nu också och ärligt talat deppar jag inte det minsta för det, för satan vad taggad jag är inför mina små projekt som tar fart snart! You will see. Sen känns ju höstmode i form av lager på lager, grövre material och kappor känns rätt gött det med. Och ja, då ignorerar jag det faktum att regnet totalt öser ner och snart når upp till trottoarkanten utanför atm. Den biten i hela höst-snacket kan diskuteras. Puss & g’night!

Here’s a few of the gorge pictures Hanna took of me this summer at Ljunghusen. Soo happy with the result, as always when she’s the one behind the camera. More to come!

54 Responses to “120925”

 1. Lizzie on

  LISA! Jag har en fråga bara, och det skulle vara jätte snällt om du svarade! Jo jag kollade på Hanna Björkstedt hemsida på dessa bilder då du står i en annan klänning på bild nr 2 och 3, jättefint! Vart kommer den klänningen ifrån? Skulle vilja ha en sådan på balen 🙂

  Reply
  • Lisa on

   Det är inte min egen klänning men är nästan helt säker på att den kommer från Nelly, så se efter om den kanske finns kvar 🙂 Tack!

   Reply
  • Lisa on

   De kommer från Zara, tror dessvärre dock att de redan är slutsålda…annars finns liknande att hitta hos henrykole.se!
   Tack så mycket! 🙂

   Reply
 2. Isabellaanastasia on

  Hej Lisa!
  Måste bara säga att du har den mest inspirerade, underbaraste och finaste bloggen!
  Har följ dig nu i över ett år och blir jämt lika glad och inspirerad när jag klickar in här!
  Fortsätt som du gör!

  Tusen kramar från Isabella <3

  Reply
 3. Josefin on

  Jag la märke till skorna du har på första bilden, och om jag ser rätt så är det ett par kängor? Iaf så har jag letat efter ett par sådana med nitar/pärlor som en dåre och inte hittat några, och du skulle kanske kunna dela med dig till mig vart dom är köpta? 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)