MENU
 
25
/September
18:42

WATCH IT

General

Har ni 1,5 timme över ikväll? Tveksamt? Om jag säger så här då: 1,5 timmes ren njutning från Bon Iver’s spelning återgiven här, hela konserten, live från Radio City Music Hall, i full HD. Klippet las upp igår och ligger bara tillgängligt i några timmar till, så om jag frågar igen. Har ni lite tid över ikväll? Svar JA!

14 Responses to “WATCH IT”

 1. jenny on

  åh vad jag är glad att jag fick se det här. är så himla, himla ledsen när jag såg att de ska sluta nu, eller justin vernon ska dra sig tillbaka. gah

  Reply
 2. mändy on

  alltså det här förgyllde min kväll av två anledningar: 1. den självklara anledningen – DET ÄR JU BON IVER liksom. 2. jag fick en jättebra anledning i att strunta i att städa läggizen i en och halv timme framöver.

  Reply
 3. Frida Wallin on

  Jaaaaaa! Visst var den helt underbar!!! Jag såg den 3 gånger och den var lika fantastisk varje gång! Jag får rysningar av att bara tänka på det! Och han ska ju spela i Köpenhamn den 4:e november, vill vara där då!!

  Kraam!

  Reply
 4. Cecilia on

  Ja gud det me5ste du verkligen! Det finns bland annat Levi’s jeans som man kan klppia av till shorts! Jag har hittat massor , dock inte i min storlek. Lycka till! Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)