MENU
 
22
/October
20:16

QUILTED SLEEVES

Style

 

Skinnbrallor, Vero Moda. Boots, Topshop. T-shirt, Acne. Kappa, Issue 1.3/Nelly. Skärp & sjal, Urban Outfitters.

Hej darls, hade ni en bra helg? Fick bli en skön höstoutfit igår som fastnade på bild. Avrundade veckan med att köra ett pass crossfit och boxning på kvällen som kändes gött i kroppen. Ska göra mig själv en tjänst den här veckan nu och försöka ta igen en del på sömnfronten där jag ligger back, sammanställa lite jobb och dejta mailinkorgen mer frekvent. Let’s do this!

Translation: Have you had a nice weekend? I wore this comfy outfit for autumn yesterday. Went for a crossfit workout and some boxing too as a good end of the week. I’m wearing leather pants from Vero Moda, boots from Topshop, T-shirt from Acne, coat from Issue 1.3/Nelly and a belt and scarf from Urban Outfitters. 

50 Responses to “QUILTED SLEEVES”

 1. madde-highheelslady on

  Hej Hej
  detta är första gången jag är inne hos dej,
  Men absolut inte den sista…

  bra blogg, fina bilder.

  kom gärna in och titta på min blogg…
  3 kategorier
  Vardag- vad jag gör om ddagarna
  Sex & Relationer- för ett smartare och skönare kärleksliv
  och
  DU,DU,DU – allt för att göra dej snyggare,säkrare och smartare

  Önskar dej en fortsatt bra dag

  Reply
 2. Andie on

  I love your outfit specially your coat. Its gorgeous and such a statemeny piece.
  Thanks for sharing this great look.
  Kiss Andie 😉

  Reply
 3. Linnea on

  Hej Lisa! Vill börja med att säga hur grym jag tycker du och din blogg är, verkligen en av mina favoriter! Sen tänkte jag bara höra en sak angående jackan eftersom jag är rätt sugen på den; är den varm nog att ha även på vintern? Puss!

  Reply
  • Lisa on

   Hej! Tack fina, vad glad jag blir!! Den är faktiskt förvånansvärt vindtät och varm, men skulle nog ändå mer kvalificera den som en höstjacka och inte till en kylig vinter. Puss & kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)