MENU
 
27
/October
20:59

YES, PLEASE

General,Inspiration

Bomberjacka, Carin Wester (kan.inte.sluta.tänka.på.den). Halsband, Kyssjohanna. Tröja, Rabens Saloner (bar den under en plåtning och draperingen är SÅ fin). Parfym, Dolce & Gabbana’s “L’impératrice” (min flaska av denna är snart slut och det blir definitivt ett nytt köp av den). Väska, Romwe. Bord, Tom Dixon (vars design för övrigt är lite för bra).

 

Translation: Bomber jacket, Carin Wester (seriously can’t get it of my mind). Necklace, Kyssjohanna. Top, Rabens Saloner (I wore it during a photo shoot and the draping is just gorge). Parfume, Dolce & Gabbana’s “L’impératrice” (one of my favorites). Bag, Romwe. Tables, Tom Dixon.

 

33 Responses to “YES, PLEASE”

 1. MAYAS VÄRLD - stil & mode on

  Väskan från Romwe är to-die-for!
  Hittade precis hit och vill bara säga att din blogg är grymt inspirerande!
  Jag lånade en bild av dig, på halskedjan från Nelly (och länkade såklart), säg till om du vill att jag ska ta bort den!

  Reply
 2. fanny johansson on

  Hej, hoppas allt är bra med dig!
  Gillar din blogg, kolla gärna in hos mig!
  Tänkte börja blogga igen kramar fannyjasmine

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)