MENU
 
16
/November
1:51

MALMÖ MODENATT

General,Photos

Inledde kvällen med ett besök på Larsson & Langes salong på Södra Tullgatan, där jag fick SÅ fina, mjuka lockar fixade. Ett ord. Tre bokstäver. Lyx.


Efter quick-stylingen.

Därefter blev det häng med bästa Robin i några av de medverkande butikerna som höll kvällsöppet.


 Fångad på bild av Robin. Bar utsmyckade byxorna från Lindex, skinnjacka från Zara, skor från Deichmann och silkesskjorta från H&M Trend.

Inne på Spirit Stores & vitamininjektion från Acne. 

Jasmine, Natalia & jag.

Bilder från Malmö Modenatt förra fredagen. Efter quick-stylingen & mingel med fina läsare på Larsson & Lange (tack till er som kom! <3) följt av en vända på stan, väntade efterfesten för kvällen på Victors. Dansade resten av natten med vänner tills fötterna värkte. Precis så som det ska vara alltså. Stort tack till Larsson & Lange och till Micke & Natalia som gjorde ett grymt jobb i samband med eventet! G’night

35 Responses to “MALMÖ MODENATT”

 1. Sofia on

  Hej Lisa! Jag bara undrar, för ett tag sen hade du en frågestund, men jag har inte sett av några svar? Vad hände? Har jag missat det eller glömdes det bara bort? 🙂 vore kul att läsa, som vanligt!

  Reply
 2. Sigrid on

  Hej Lisa!
  Jag var tillsammans med min vän Malin på Larsson & Lange med dig ett tag och undrade bara om du hade några av de bilderna som togs då? Hade varit jättekul att se! Om du är osäker på vilka vi var när du bläddrar bland bilderna är vi de två blonda tjejerna som kom 20 minuter för tidigt och babblade på och bombarderade dig med frågar en halvtimme haha.. Inte så lätt att glömma oss skulle jag gissa! 😉

  Tack för den underbara pratstunden, du är en fantastisk förebild!! Kärlek.

  Reply
  • Lisa on

   Tack! Det är väl i grunden mina bens naturliga utseende, men sen styrketränar jag ju ofta och när jag kör fokus på ben är squats, benpress och utfall med fria vikter favoriterna 🙂

   Reply
 3. Ida on

  Hej Lisa!
  Jag tycker du har så sjukt snygg stil! En riktig inspirationskälla!
  Du lyckas matcha de balmain inspirerade byxor så snyggt! Men hur skulle du göra med kavajen i samma serie? Jag har köpt den (så himla snygg) men har lite svårt att komma på ideér :/
  Vore tacksam för hjälp! Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)