MENU
 
17
/November
22:26

SKINCARE

Beauty,Videos

[videofyme id=”679980″ width=”750″ height=”480″]

 

Bestämde mig för att besvara en frekvent fråga från frågestunden i form av en video här istället, nämligen den som berör hudvård/ansiktsrengöring. I klippet visar jag vilken hudvårdsserie jag kör på för tillfället – Kiehl’s Ultra facial cleanser-, cream och toner (ansiktsvattnet är bara ett prov jag fick när jag köpte fuktkrämen). Har inte använt produkterna speciellt länge ännu men upplever redan att de lämnar huden fantastiskt mjuk och återfuktar min hy precis lagom mycket, då den annars kan kännas lite torr vissa partier under den här tiden av året. Längesen jag kände mig så här nöjd, på så kort tid dessutom. Bra skit helt enkelt!

Har ni någon favorit i badrumsskåpet när det gäller hudvårdsprodukter? 

14 Responses to “SKINCARE”

 1. Sofia on

  Mina favoriter är sasco aloe vera gel och kokosnötsolja. Helt utan mineraloljor och annat som är totalt onödigt och bara täpper igen men som tyvärr finns i dom allra flesta skönhetsprodukter(schampo, balsam, hudkräm…)

  Reply
 2. vvvanj on

  Lisa! åker du fortfarande longboard?
  tänkte önska mig en i julklapp, och skulle verkligen behöva lite hjälp.
  Vilken längd rekommenderar du? vilka hjul (hårdhet, storlek), truckar, kullager etc? är helt lost!
  tack för en G R Y M blogg, och ifall du skulle orka ta dig tid att hjälpa mig.

  pussen

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)