MENU
 
18
/November
17:57

FROM MY WARDROBE – FAVORITE JACKETS

My wardrobe,Videos

[videofyme id=”680837″ width=”750″ height=”480″]

 

Vilken videofest det blev här på bloggen under helgen! Hoppas ni gillart. Tänkte köra lite inlägg med temat “Ur min garderob” och först ut här får ni en genomgång av mina favoritjackor i garderoben. Jackor är bland det roligaste jag vet att köpa i klädväg, oavsett årstid. Fuskpälsen, skinnjackan och kappan är alla mina trogna följeslagare.

Har ni någon personlig favorit från videon? Och bomba mig gärna med vad mer ni skulle vilja se i den här kategorin i samma format! Puss så länge

48 Responses to “FROM MY WARDROBE – FAVORITE JACKETS”

 1. Emma on

  Du är så fantastiskt duktig och kreativ. Blir lika imponerad var gång! Jag undrar hur du lyckas med belysningen i videon? Är det i studio? Har kämpat i evigheter att lyckas få liknande ljus i mins videos men nu, särskilt under de mörka månaderna, känns det hopplöst. Har du något mirakel tips?

  KRAM!

  Reply
  • Lisa on

   TACK! Blir så jäkla glad ska du veta. Jag använder mig av en sån där “bygglampa” med väldigt starkt ljus – dels för att få fram skuggorna samt då för bästa belysning. Lampan fungerar som ett stativ och kan alltså regleras, kostar inte speciellt mycket och finns att köpa på bl.a. K-rauta!

   Kram 🙂

   Reply
 2. Dixi Wonderland on

  Fan va mycket snygga jackor du har! Blev helt paff av pälsjackorna från HM för dom måste jag tyvärr ha missat, letat länge efter en pälsjacka + pälsväst! Älskar också kappan från Dagmar! Du är så snygg i den! Gör gärna mer såna här videos för som många skrivit över här så gör du så fina videos 😀

  Reply
 3. Julia [Stil & Foto] on

  Åh jag älskar verkligen allihopa 🙂 Sitter sjukt snyggt på dig! Har dock inte vågat på mig en päls än… Men det blir nog ett framtida köp. Just nu älskar jag en kappa från märket Stockh lm från MQ! Men jag dör lite för din skinnjacka från Zara och även mocka/skinnjackan från Weekday

  Reply
 4. cajsa on

  hej fina lisa! först tänkte jag säga att jag älskar din blogg och stil, har följt dig i typ tre år nu, och varje gång är det ett så himla bra inlägg med fina bilder/videos och så. !!!
  sedan kan du väl göra ett sådant här videoinlägg med skor? det vore grymt!

  Reply
 5. julia on

  Åh vilken grym video! Har likadan päls som den första och den är ju helt underbar, skulle även vilja ha den där kappan från FilippaK. Du är så grymt begåvad! kram på dig

  Reply
 6. Erica on

  Du är så fantastiskt inspirerande Lisa! Och galet snygg. Såg att någon frågat om belysningen i videon. Jag tycker det hade varit jätteintressant om du hade fortsatt lite på det spåret och gjort en “behind the scenes”-video om hur det ser ut när du filmar och hur du går tillväga (kamera, hur du hanterar kameran osv.). Fotar själv en hel del men har den senaste tiden blivit mer och mer intresserad av att filma också, men jag kan inte riktigt “få till det” och hade verkligen uppskattat lite tips på vägen! 🙂
  Vill bara också tacka för den mest inspirerande bloggen, som jag nu läst i nästan 5 år! Det var faktiskt du som fick mig att få upp ögonen både för bloggvärlden och för fotograferande. Tack så väldigt mycket för det 🙂
  Kram på dig!

  Reply
 7. Rebecka on

  Åååh så fint. den bomber-jackan från h&m, är den från herr-avdelningen eller något? måste ha missat den helt men den är verkligen to die for… och är weekday-jackan ny?

  Reply
  • Lisa on

   Tack! Bomberjackan är faktiskt från pojkavdelningen hehe! Kolla in hemsidan om du inte hittar den i butik, tror den finns kvar där 🙂 Vad gäller weekday-jacka så var det tyvärr längsen jag köpte den… Kram

   Reply
 8. Lisa on

  Gaaash va snygga jackor!! Supersnygg video + att jag vill ha varenda en av plaggen hehe. Håller med till tusen om att jackor är bland det roligaste att shoppa!

  Reply
 9. Stephanie on

  Alltså Lisa, detta är så himla bra! Så roligt att se på videor och man blir inspirerad!
  Tummen upp för dina videos. Vad använder du för redigeringsprogram och filmar du med din iphone?

  Reply
 10. Frida on

  Vill bara säga att din blogg har verkligen utvecklats och blivit så himla bra! Du har utvecklats både inom fotografi, mode och text. Bästa bloggen!

  Reply
 11. Linnea Asp on

  Älskar dina videos!
  Undrar dock lite hur du gör dem… I vilket program redigerar du filmerna och måste man ha låtarna nedladdade på datorn för att kunna lägga in den som fil i videon? Eller är jag ute och cyklar? 🙂

  Reply
 12. Gladys on

  Har letat efter en bomberjacka med skinnarmar! :O va de längesen du köpte den från hm? 🙂
  Om det va längesen vet du vart jag kan hitta en liknande jacka?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)