MENU
 
22
/November
0:53

THE ARCHIVE

General,Photos

 

 


 

 

 

Fastnade i arkivet med något högre temperaturer ikväll och tänkte att jag kunde passa på att göra en liten tillbakablick med några bilder från bloggen i somras. Kontrast mot nuläget, inte alls. Slutsats: Går och lägger mig lagom (!) sugen på värme och möjligheten att kunna bära desto svalare kläder. G’night!

62 Responses to “THE ARCHIVE”

 1. Elin on

  Din klädstil är så snygg och jag älskar din blogg. Man får verkligen inspiration! Långkjolen var så underbar. vart kommer den ifrån?:)

  Reply
 2. on

  Du är verkligen så fin, så vacker. Perfektion ut i fingerspetsarna.
  Du ser så sund ut, hälsosam & vältränad. Inte bara skinn & ben.
  Önskar så att jag kunde få lite av ditt utseende. Åtminstone bara en gnutta.
  Det är inte rättvist att du ska få vara så vacker.. Dör av avundsjuka!
  Kramar ♥

  Reply
 3. Fatima on

  Hej! Snygga bilder. Undrar varifrån de vida byxorna på andra bilden kommer ifrån?

  I was wondering if anyone knows here the wide pants/trousers are from? They’re gorgeous.

  Reply
 4. Lili on

  Okej fyyyy *** vad du är jobbigt vacker!! Typ perfekt, på riktigt snyggast i hela Sverige. Och jag älskar ditt hår! Måste bara fråga, är fjädern en tatuering? Tycker det är så fint, undrar också om det gör ont att ta tatuering just där?
  Kraaam!

  Reply
 5. Matilda on

  Vet inte om du kanske redan besvarat denna frågan men det hade varit toppen om du isåfall kunde svara på den ytterligare en gång! Jag är lite nyfiken på hur du gör dina “beachy waves” som jag skulle kalla dem. Det är så himla fint och naturligt! Speciellt på bild två uppfrån 🙂 Bara lite kort om hur du gör (tex vad du använder för platt/locktång m.m) 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)