MENU
 
26
/November
21:10

STOCKHOLM CITY HALL

Style


Me by the best Rami Hanna

Jag är på hemmaplan i Malmö igen efter en grym helg i Stockholm. Har besökt Attitude-Sthlm mässan tillsammans med Felicia och i lördags var vi bjudna till deras tillställning i Blå Hallen på Stadshuset! Trerätters middag och couture-visningar signerade Lars Wallin, Ida Sjöstedt & Julien Fournié bjöds det på. Fantastisk kväll! Smet upp till spegelsalen med bästa Rami också som knäppte lite bilder på mig – iklädd skor från Jeffrey Campbell och favoritklänningen från Ida Sjöstedt för kvällen.

Mer bilder från kvällen på Stadshuset samt Attitude-mässan kommer! Har nog en ny video på g från detta också…

49 Responses to “STOCKHOLM CITY HALL”

    • Lisa on

      Tala gärna om för mig HUR min naturliga vikt (vilken jag för övrigt inte har exakt koll på själv) hör ihop med huruvida jag är ett gott föredöme eller ej? Jag är smal i mig själv och inte jättelång, styrketränar flitigt och äter bra men precis hur mycket och när jag vill. Var någonstans ligger felet anser du?

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)