MENU
 
25
/December
2:07

MERRY XMAS

General

Hoppas att ni alla haft en underbar julafton tillsammans med era nära! Har ni fått något kul? Blev firande uppe i Blekinge idag för min del – i morgon drar vi hem till Malmö igen för ännu mer firande. Vi hörs, puss.

Hope you all have had a lovely Christmas! Lots of love

29 Responses to “MERRY XMAS”

  1. malin on

    hej, vad heter fonten du använt att skriva merry xmas med? sett att du använt den i flera inlägg.. (har gjort allt jag kunnat för att hitta den på egen hand, då jag antar att du inte har tid att svara på såna här frågor.) men vore jättetacksam för ett svar då jag har min första tatuering på g och tycker detta typsnitt skulle vara perfekt för att pryda min handled! tack för en bra blogg och för att du är en bra inspirationskälla!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)