MENU
 
29
/December
19:20

PHILLIP LIM PRE-FALL 2013

Inspiration,Runway

 

ph: Vogue.com

Är helt såld på Phillip Lim’s pre fall kollektion för 2013! Lager på lager-känslan, sweatshirtsen, jackorna och skinnbootsen är nästan lite för bra. För att nämna något bara. Ta en titt på resten av kollektionen här, looken på de 3 här ovan vill jag sno rakt av.

20 Responses to “PHILLIP LIM PRE-FALL 2013”

 1. allyne on

  hittade precis in till din blogg och jag älskar den! du är så vacker och jag älskar din stil! bara undrade om du kunde skriva på några bilder vart du köper dina kläder från bilden?? skulle vara perfekt!

  Reply
 2. Behöver hjälp on

  Hej skulle behöva din hjälp! Du som har koll på mode… Köpte nyss en ny (rätt dyr) vinterjacka som var typ militärgrön, rätt stor och slapp modell med päls på huvan. Frågan är om du tror jag kommer kunna använda den nästa år utan att den blir “ute”. Smartare att byta den till en likadan svart? Vad tror du?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)