MENU
 
25
/January
18:06

MBFW

General

Osa:t och klart och jag börjar bli riktigt laddad inför modeveckan i Stockholm nästa vecka! Lär väl få bli en rätt påpälsad sådan så att man inte fryser sönder mellan visningarna = val av väska att packa i lär bli ett (i-lands)problem. Är det något speciellt ni skulle vilja se i samband med att jag bevakar MBFW? Visningsbilder, bilder utanför/mellan visningarna, blandat osv…? Hit me! Puss så länge.

17 Responses to “MBFW”

 1. Josefin on

  Hej Lisa,

  kan inte du vara jättesöt och länka någon eller några av dina spellistor (antar att du lyssnar via Spotify)? Varje gång du gör en video så använder du så bra musik och jag vill ha mer mer mer 😛 haha

  Reply
 2. Vera on

  Gud vad roligt att få vara med på sådant skoj! Skulle vara superkul om du delade med dig av lite allt möjligt, både från visningarna och bakom kulisserna… Kanske ett inlägg på hur en vanlig fashion week dag ser ut? 🙂

  Reply
 3. Linn on

  Du kommer ju hänga med en del folk där, något som vore kul är om du gör ett litet “streetstyle”-inlägg fast med dina modevänner (eller/och fler). Ett inlägg som är uppbyggt på samma sätt som en streetstyle-blogg, dvs. bilder tagna rakt upp och ner på snygga personer!

  Reply
 4. Julia on

  Det skulle vara roligt och omväxlande ifall du gjorde ett “Hur lik mig är du”-test med frågor och olika alternativ… jag tror det skulle vara uppskattat av läsarna:) o i slutet skulle du naturligtvis skriva resultat… till exempel “flest A:n = du är lik mig” etc..

  vet inte om du förstod, haha hoppas det:)

  tack för en otrolit bra inspirationskälla=din blogg!

  Reply
 5. Elin on

  Jag skulle gärna vilja se lite streetstyle-bilder mellan visningarna, och såklart mängder av bilder från Ida Sjöstedts visning!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)