MENU
 
19
/February
20:27

HIPPIE PANTS ON

Style


 

Pants, jacket and boots, Zara. Sweater, Romwe. Bag, Topshop.

Lägesrapporten de senaste dygnen kan sammanfattas med att jag legat och spytt och sen sovit enorma mängder. Rätt oskönt. Men har blivit väl omhändertagen och nu är jag människa igen! Så här såg jag hur som helst ut för några dar sedan, i nyfunna byxor på rean med härliga hippie-vibbar. Även väskan är ny och vår kattunge här hemma identifierar uppenbarligen sig med den (den håriga ytan på väskan påminner om henne själv…) så jag får gömma undan den eftersom att hon tar chansen att slicka den “ren” annars. Helt normalt ja, haha.

53 Responses to “HIPPIE PANTS ON”

 1. Johanna on

  Du har alltid så himla coola kläder och hela du är bara sjukt snygg!! Väldig inspiration! Det känns så kul att du kommer från Malmö också, denna staden behöver lite fler fashionistas och roliga händelser!

  Reply
 2. Clara on

  Hej Lisa! Har läst din blogg i snart 5 år och det går ju inte att undvika din sjuukt snygga kläder! Kan inte du ha en bloppis med kläder du inte längre använder? Tror det skulle varit väldigt uppskattat!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)