MENU
 
21
/February
20:03

FOTORESA/ROADTRIP I USA

General

Tänkte berätta för er om en smått fantastisk grej som jag har på gång. Nu i sommar ska jag nämligen åka med till Kalifornien på en fotoresa/roadtrip tillsammans med bl.a. grymmaste Emma Svensson som fotar för bl.a. ELLE! Under 12 dagar i USA kommer vi att ta oss runt på ett flertal häftiga platser såsom Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, Yosemite National Park och San Fransisco vilket blir en tveklöst magisk upplevelse i sig – samtidigt som fokus ligger på att utveckla sitt fotograferande!

Den här resan kan ni som är mellan 16-21 år även anmäla sig till att följa med på & all nödvändig information om resan och mer exakt vad som kommer att hända hittar ni HÄR (skynda er att kolla in detta då det bara finns ett fåtal platser kvar!).

Och så kan jag ju säga så här – förvänta er inte annat än magiska bilder här i bloggen i juli! LÄNG-TAR.

34 Responses to “FOTORESA/ROADTRIP I USA”

 1. Angelica on

  Är du och din pojkvän inte tillsammans längre? Eller väljer ni bara att hålla det väldigt mycket utanför bloggen? Jag gillar iaf det isf!!

  Reply
  • Lisa on

   Nej vi är inte tillsammans längre, vi gjorde slut nån gång i slutet av september. Har bara valt att inte skriva något om det här i bloggen. Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)