MENU
 
28
/February
18:23

AVIATOR

Style

Fake fur, H&M (old one). Skirt, Minusey. Boots, Zara. Bag and top, Topshop. Sunglasses, Ray Ban.

SÅ skönt med solsken två dagar i rad nu! Love it. Svårt att återge färgen på mitt hår här men andra bilden ger det någorlunda rättvisa för hur det ser ut nu. Var nämligen hos frisören igår och la i lite varma mörkare slingor (främst uppe på hjässan) och även några ljusare. Lite mer skiftningar helt enkelt, med mina naturligt solblekta toppar bevarade för att inte slita för mycket på håret. Nu blir det ett hårt pass på gymmet! Puss på er

34 Responses to “AVIATOR”

 1. julia on

  fan vilken pangbrud du är!
  Tänkte också fråga om du fortfarande använder din hårförlängning eller om du inte gör det och i så fall skulle vara intresserad av att sälja den? Så hör gärna av dig till mig för jag skulle gärna köpa de! 🙂

  Reply
 2. Maja on

  Älskar hur du matchar pälsen med grå kjol. Vi har en liknande kjol från Dagmar på kotyr.se! Spana gärna in vår blogg, kotyr.wordpress.com

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)