MENU
 
26
/March
13:38

WHITE FOR SPRING

Style

 

 

 

 

Byxor, skinnjacka och boots, Zara. Tröja & halsband, H&M. Skärp, Zara.

Tvingade på mig själv vitt för att öka vårkänslorna (ignorerar det lilla av snön som ligger kvar på marken). Igår var jag uppe i Stockholm för dagen för möte och idag har det varit soffläge hela morgonen. Tänkte hinna göra lite ärenden och utnyttja solen där ute också.

Pants, jacket, boots and belt from Zara. Sweater and necklace from H&M. Forced myself to put on some white to get a bit more spring feeling. 

19 Responses to “WHITE FOR SPRING”

 1. Caroline on

  Hej.

  Älskar din stil! Alltid snygga outfits och alltid så himla snygg!

  Skulle du kunna skicka en länk till exakt den jackan du har. Den var super snygg och jag VILL ha den!

  Tack snälla om du kan göra det! 🙂

  Kram från Caroline

  Reply
 2. Ida on

  Var det längesedan du köpte byxorna, eller finns de kvar att köpa tror du? Kollade på internet men såg inga som såg direkt ut som dessa. Jag har letat efter ett par liknande att kanske ha på studenten, så jag skulle vara väldigt tacksam om du svarade! 🙂

  Reply
 3. Caroline on

  Snälla skicka länk till jackan.. Snälla.. Är helt förälskad i den och vill så gärna ha en likadan men hittar den inte.. Om det är så att den inte finns längre, så är det inte så att du säljer din? 😉

  Reply
 4. Amanda J on

  Är jackan från Zara ny? eller är den en gammal, vet inte om det är dne som du har på hemsida or not 1699 äkta skinn? skulle uppskatta svar om man ska skicka efter eller ej!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)