MENU
 
27
/March
15:57

BATTLE SCARS

Modelling

Två bilder från min plåtning tillsammans med Emelie Ohlsson. 🙂 U like?

Alltså det går inte ens att beskriva kylan när dessa bilder togs. Detta är bland de sista bilderna vi tog och jag hade stått halvnaken någon minut innan och bytt om i den iskalla vinden dessutom. Men såklart värt det när man får fina bilder! Klänning jag bär på bilderna är för övrigt så löjligt snygg och jag börjar bli riktigt ivrig att få läge att använda den. Ska visa er bilder senare. Annars så har jag precis avklarat ett skönt pass på gymmet och nu tänkte jag ägna några timmar åt mitt projektarbete, innan jag ska iväg på ett möte ikväll. Puss!

24 Responses to “BATTLE SCARS”

  1. Emma on

    Jätte fina bilder! Hoppas det var värt kylan 🙂 Besök gärna missgreta.se vi har ett stort utbud utav märkeskläder! Ha en fin dag 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)