MENU
 
21
/April
19:40

SOON//THERE

General

Några av er ville se bild på min studentmössa – here you go! En fin Carl Ludvig mössa från Cl Seifert blev det för min del. Längtar så galet mycket tills jag får bära den och idag är det bara 44 dagar kvar tills det smäller! Ni börjar kanske inse hur taggad jag är vid det här laget, haha? Klänningen jag ska ha på mig är inlämnad för att sys in för tillfället så den kan jag tyvärr inte visa er här nu. Ha en skön kväll! Love

34 Responses to “SOON//THERE”

 1. Emelie on

  Måste bara fråga vart du gör dina naglar? Det är väll schellack du gör? Har länge letat efter en bra salong i Malmö som gör det, och dina är sjukt fina. Njut av studenten, en helt fantastisk dag i livet!!

  Reply
  • Lisa on

   Jag gör shellac hos Hudinstitutet i Limhamn! Tack så mycket 🙂 Blir alltid lika nöjd hos dem. Det ska jag definitivt!!

   Reply
 2. Liv on

  Nu verkar jag jätteläskig som kommenterar på ett så gammalt inlägg, men jag undrar en sak:
  Tyckte du att den mössan var bra i passform, eller ville huvudet liksom “sticka upp” genom taket på mössan? Så man inte riktigt kan dra ner den liksom.
  Ska nämligen beställa min snart och håller på att väga mellan denna och en annan.

  Skulle bli SÅ tacksam för svar! Kram!

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Hej! Haha nejdå. Jag var verkligen supernöjd med min mössa både till utseende, passform och komfort! Den satt bra hela dagen (: Kram!

   Reply
  • Lisa Olsson on

   Hej! Har för mig att Carl Ludvig modellen sluttar liite lätt utåt i sidorna men inte alls mycket, låg på höjden och klart finaste modellen enligt mig! Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)