MENU
 
24
/September
21:27

STOLSDRÖMMAR

Interior

olssonjenssenHarry Bertoia’s Diamond Chair (till vänster) kan vara den mest perfekta stolen jag vilat mina ögon på och jag önskar att den kunna få en plats hos mig – men, så kostar den ju svinmycket också. Såklart. En annan variant i liknande stil är dock denna från Olsson & Jensen, för en betydligt billigare peng. Tips! Och för övrigt så är det nu mindre än två veckor kvar tills jag får nycklar till min lägenhet!! SÅ peppad. Har ni någon speciell möbel/något i inredningsväg som ni drömmer lite extra om?

Translate: Harry Bertoia’s Diamond Chair (left) could be the most perfect chair I’ve ever seen – but, of course it’s also really pricy. Another version though, in quite the same style is this one from Olsson & Jensen, for a much more affordable price. Just a tip! Do you have any special piece of furniture/interior stuff that you dream a little extra of?

19 Responses to “STOLSDRÖMMAR”

 1. Emma on

  Finns även liknande på Lagerhaus! Men Diamond Chair är ju såklart finast… En annat must-have-klassiker är STRING-hyllan. Så enkel. Så fin.

  Reply
 2. linn on

  kollar alltid runt på massa inredning så jag valde helt enkelt att spara allt på en plats; hustyp.tumblr.com
  haha. men just nu är jag sjukt sugen på stora mattor i härliga färger, ett stort och grovt köksbord och tekoppar!

  Reply
 3. frasse on

  Riktigt snygga! Har en sådan hemma som tydligen varit ståendes på en vind i över 30 år men nyligen plockades fram. Blir aldrig omodern!

  Reply
 4. Melissa on

  Har en precis likadan som den till vänster hemma hos mina föräldrar, eller ja, det är väl deras egentligen men jag har alltid haft den för att dom inte gillat den, tror den är från 70-, 80- eller 90-tal någong gång. Roligt att det kommer tillbaka 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)