MENU
 
25
/September
20:38

NOTION 1.3 / NELLYHOLIC

Inspiration

notion1.3collage

Collage made by me

#Nellyholic. 1. Skirt, HERE 2. Top, HERE  3. Shoes, HERE 4. Skirt, HERE 5. Jacket, HERE

Ett av Nelly’s egna märken, Issue 1.3 har bytt namn och släppt en ny kollektion i samband med nylanseringen. Notion 1.3 är det som gäller numera och vad kan jag säga? Kollektionen är GRYM! Lyckades inte hålla mig många minuter (farligt, farligt) innan jag var tvungen att lägga beslag på några av plaggen inför hösten, en del finns med här ovan i mitt kollage. Vad jag beställt får ni se snart – kolla in hela kollektionen här! G’night

Translation: One of Nelly.com’s own brands, Issue 1.3 just changed its name and released a new collection at the same time for the relaunch. And what can I say? It’s awesome!! Here are just some of my favorites in the collage above. Take a look at the whole collection here! G’night

14 Responses to “NOTION 1.3 / NELLYHOLIC”

Leave a Reply

  • (will not be published)