MENU
 
14
/October
16:39

SWIPE IT

Style

interaktiva stillbilder: Michael Sosinski

Coat, Filippa K. Shoes, Nilson. Sweater, IvyRevel. Shorts/skirt, Zara. Watch, Marc by Marc Jacobs.

Här har ni inlägg nummer 2 med nya swipe-tekniken, som jag är först och ensam om i bloggvärlden! För er som missade det sist – så här funkar det: dra muspekaren i sidled över bilderna ovan för att skapa rörelse. Sitter du vid en Iphone/Ipad eller Android så drar man på samma sätt med fingret över bilderna.

Translation: Swipe the pictures! This is how it works: swipe the mouse pointer from side to side over the picture to make them move. If you’re using an Iphone/Ipad or Android, use your finger on the touchscreen the same way over the photos.

48 Responses to “SWIPE IT”

  1. Lina on

    Kör en frågestund om hår på bloggen så passa på att fråga allt ni vill veta! Fråga t.ex om löshår, avfärgning, vad vi tar för priser, vad just du skulle passa i, hur man behåller en knallig färg, vad som är inne, ute, balsammetoden osv osv. Finns huuur mycket som helst att fråga om håret så passa på, jag svarar på ALLT! 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)