MENU
 
27
/October
15:56

HELGBESTYR

Interior
DSC_7304DSC_7224

Jag fortsätter för fullt med att försöka komma i ordning här hemma i lägenheten. Gardiner, sänggavel (tips någon??) och vägghyllor är några av projekten. Lite så här ser det ut vid mitt soffbord just nu i alla fall! Snittblommor är numera en separat kategori i min budget kan jag ju säga, älskart. Och så värt det. Kan ni gissa vilken lampa som hänger ovanför bordet förresten?;) So long!

Translation: Some photos of my coffee table right now. Cut flowers is from now on a separate category in my budget, just love it. And so worth it. Can you guess which lamp is hanging above the table?;) 

34 Responses to “HELGBESTYR”

 1. Isabella on

  Gud va snyggt soffbord! Vartifrån är det? Ska själv snart flytta in i ny lägenhet och har sökt efter ett passande soffbord i evigheter!

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Jag köpte det av den tidigare ägaren av lägenheten faktiskt, vet att det är från Mio men tyvärr är det nog ett par år gammalt. Vad kul!! Lycka till med flytten, kram!

   Reply
  • Lisa Olsson on

   Fick tag i det via en kontakt från min kompis mamma som är inredare, hon har en inredningsbutik på Davidshallsgatan i Malmö!

   Reply
  • Lisa Olsson on

   Från Mio! Dock köpte jag det av den gamla ägaren till lägenheten så det lär inte finnas kvar tyvärr, men kanske att de har något liknande inne 🙂

   Reply
 2. Sandra on

  Jag gjorde min egna sänggavel! Mätte upp hemma, köpte spånskiva på Beijer, tyg på en affär i stan och vadd på jysk. Hela kalaset gick på ca 800 kr om jag inte minns fel. Tog inte heller lång tid att sätta ihop. Häftade fast vadden och tygen på baksidan. Dock bör man nog vara två för att få det så snyggt som möjligt!

  Reply
 3. Julia on

  du kan göra en sänggavel av en gammal grå rustik lastpall!!! skiiiiiitsnyggt. Man ställer den bara mot väggen där var sänggaveln ska stå. Kanske bra att fästa den i väggen och kan vara smart att skaffa två om man har bred säng.

  Tack för en fantastisk blogg och det är bra att du börjat blogga oftare:) du skriver bra och fina bilder tar du! har följt dig i några år och tycker absolut du är min favorit bland bloggarna

  mvh ett stoooort fan

  Reply
 4. Sara on

  Hej!

  Vart kommer ljusstaken ifrån? Den var jättesnygg! Kan ju passa på att berömma din blogg också, då jag ändå skriver. 🙂 Swipe-funktionen är en kul grej!
  /Sara

  Reply
 5. Fiona on

  Hej, vart kommer de söta ljuslyktorna ifrån?
  Älskar att följa din inredningsprocess och får mycket med inspo från din blogg!

  Reply
 6. :) on

  Vart kommer fatet ifrån? riktigt fiiiint 😀 Ps ser framemot att ser mer av din inredning i din lägenhet, håller på med flytt själv just nu och behöver inspiration!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)