MENU
 
25
/November
22:07

TEAM WOLVES

Style

wolves2 wolves3T-shirt, 5th AYA. Jeans, old ones. Bag, Zara. Ring, 5th AYA

Jag tidigare idag! Får inte NOG av den här lilla ragdoll kattungen som precis blivit en ny familjemedlem hos min pojkväns mamma. Overkligt söt. Jag flög upp till Stockholm i eftermiddags och nu ligger jag och jobbar lite på hotellrummet och laddar inför i morgon då det väntar inspelning från tidig morgon till kväll – mer om det snart! Puss

Förrestenjag har nu mailat vinnaren i min ASOS-tävling! Hade så gärna velat utse er allihop till vinnare men till er som inte vann, får ni idag 26/11 chansen att handla för 10% på ASOS.com’s alla varor till fullt pris här (för kunder bosatta i Sverige) om ni uppger koden “GET10SE”. Happy shopping!

16 Responses to “TEAM WOLVES”

  1. Sara on

    Tja! Vill bara säga en sak snabbt. Smokyeyes samt beige/rosa läppar är något jag tycker är otrolig snyggt och jag tycker att du sminkar dig fruktansvärt bra. Hade varit fett ball om du hade kunnat göra ett litet inlägg där du visar hur du sminkar dig till vardags och fest, hade uppskattat det otroligt mycket!
    Enormt bra blogg dessutom, finner väldigt mycket inspiration från dig!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)