MENU
 
26
/November
9:00

WALKSHOW

General

Jag är gäst i senaste avsnittet av Walkshow! Ovant, lite läskigt – men också väldigt kul. Hoppas ni gillart! Glöm inte att prenumerera på Splay Style här. Puss

22 Responses to “WALKSHOW”

 1. Dixi Wonderland on

  Blir lika paff varje gång jag hör din dialekt för i mitt huvud så pratar du inte skånska 😉 Men jätte kul att få se dig på film för det händer för sällan tycker jag! Ha en fin dag 😀

  Reply
 2. Vicki on

  WOW!
  Jag har läst din blogg i massa massa år nu (Ca ett år INNAN du gjorde den här adventsgrejen då du klädde ut dig till olika saker och tog en bild till varje advent, minns du?)
  Hur som vill jag bara säga vilken ENORM skillnad det blev att få se dig prata och framförallt höra dig prata på film! Det kanske låter konstigt men det blev så himla mycket mer på riktigt och jag känner hur jag direkt får en helt annan respekt för dig. Även om du alltid framstått som smart och härlig så blir det en helt annan sak när man får se dig som person och inte bara en text! Du låter så otroligt mycket mer mogen och vuxen än vad du låtit i mitt huvud (no offense, inget illa ment eller tänkt). Shit vad svamligt och knäppt det här låter, jag menar egentligen bara att nu har man liksom en person bakom alla texter – jättehäftigt!

  Keep up the great work och jag håller VERKLIGEN tummarna för en klädkollektion!
  Kram
  Vicki

  Reply
 3. joanna bergman on

  Hej! Jag fick verkligen en helt ny bild av dig när man fått tid att se dig prata och sådär. Vilken härlig personlighet och männidka du verkar vara! Din blogg är så bra. Hoppas verkligen att vi får se ett klädmärke a la Lisa Olsson inom snar framtid. Kramar!

  Reply
 4. Madeleine on

  Hej Lisa! Har följt din blogg sen du började nästan och goooosh vad snygg och jäkligt vettig tjej du verkar vara!
  Har googlat som tusan på efter något sminkinlägg från dig men hittade inget om vad du använder på läpparna för att få dem så ljusa?
  Tacksam för svar! You go girl!!

  Reply
 5. Annie on

  Asså jag har följt din blogg i alla år och vet att du är skåning men i min tanke så pratar du inte skånska! :-p knas att få en tanke krossad sådär 😉

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)