MENU
 
17
/December
21:58

WEEK 51. ON MY MIND

Inspiration

onmymind1. Underbar inspiration från tumblr 2. Quote av James Dean 3. En fluffig, värmande blå skönhet från Whyred 4. Har batik på hjärnan när det gäller kuddar för tillfället, denna från House Doctor står på önskelistan 5. Bild på mig i Death Valley, USA tagen av bästa Pauline Suzor 6. Och hur fina är inte Bjørg’s smycken i form av ett anatomiskt hjärta? Armbanden är min favoriter.

Translation: 1. Lovely interior inspiration from tumblr 2. Quote of James Dean 3. A fluffy, warming blue beauty from Whyred 4. I have batik on my mind right know when it comes to pillows, this one from House Doctor is on my wish list 5. Picture of me in Death Valley, USA taken by the best Pauline Suzor 6. How nice aren’t these jewelry’s of a anatomical heart from Bjørg? The bracelets are my favorites.

16 Responses to “WEEK 51. ON MY MIND”

  1. Pouline on

    Skrev om armbandet bara häromdagen, SÅ fint, speciellt det i silver med roséhjärta, åh! Hoppas att allt är bra annars, saknar usa och hela gänget som sören! Love xx

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)