MENU
 
29
/December
22:03

GETTING READY

General,My wardrobe

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJust nu: Gör mig redo för i morgon bitti då jag tidigt, tidigt åker till Kap Verde tillsammans med familjen i drygt en vecka! Någon av er som har varit där? Har sprungit runt hela dagen för att hinna bocka av några ärenden, jobb, tvättat, städat osv – och pussat O hejdå då vi inte kommer att ses på några veckor nu. Ska i alla fall bli SÅ skönt att komma iväg lite till värmen, kunde inte kommit mer lägligt. Glöm inte att följa mig på Instagram också för mer frekvent uppdatering: @lisaolssonblog

Och psst…håll utkik här under nästa vecka, då dyker det upp en grym (!!) tävling här till er!

Translation: Right now: Getting ready for tomorrow morning when I’m going to Cape Verde for just over a week together with my family! Been running around all day for some preparations, work, laundry etc. I’m SO excited to get away to a warmer temperature for a while. And don’t forget to follow me on Instagram as well for more frequent updates: @lisaolssonblog

17 Responses to “GETTING READY”

 1. matilda on

  Var där 2010 (?) med familjen. Det fanns knappt något att göra vilket passade oss perfekt just då. Att veta att man i princip bara kan äta, sola, bada och ökensurfa gör att man blir otroligt avslappnad. Mer än en vecka skulle jag inte rekommendera men vill man bara komma bort och slappna av så är det ett himla fint ställe 🙂

  Reply
 2. Amanda on

  Jag åkte till Kap Verde (ön Sal) i januari förra året. Det var hur fint som helst men dock ganska blåsigt. Jag var jävligt klantig första dagen jag var där då jag inte kände av värmen så mycket på grund av vinden. Därför var jag inte så noggrann med solkrämen och det var ju jävligt dumt för solen lyser ju inte mindre bara för att det blåser haha. Har aldrig bränt mig så mycket i mitt liv.

  Ha det grymt där borta!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)