MENU
 
29
/December
10:46

THREE ROWS

General,Inspiration

rea11. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here 9. Here

Som ni alla vet syns det rea-skyltar åt alla håll och kanter these days och för min egen del brukar det oftast innebära att jag lägger största fokus på nätet och utbudet där. Asos och Nelly är två favoriter och här ovan ser ni några favoriter vad gäller jackor, kuvertväskor och boots – tre kategorier som utgör en bra bas i garderoben helt enkelt. Skinnjackan kanske ni sett att jag äger och den har verkligen blivit flitigt använd.

Translation: As you all know there’s sale almost everywhere these days and here are some of my favorites when it comes to jackets, clutches and boots. As you may have seen I got the leather jacket in my wardrobe and I’ve been using it really frequent.

6 Responses to “THREE ROWS”

Leave a Reply

  • (will not be published)