MENU
 
15
/January
13:07

NEW IN

Inspiration,My wardrobe

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJust nu: springer runt och städar i min lägenhet med musik på högsta volym. Ska ägna några timmar åt att ta itu med mailen som håller på att svämma över och sen börja svara på era frågor från frågestunden (dyker upp här senare ikväll!). Mötte upp Ellen på stan igår eftermiddag och kom hem med den här svagt ljusblå skönheten. Så taggad på att bära den! Bunkrade även upp med ett set tunna guldiga ringar eftersom man alltid lyckas göra sig av med dem, alltid. “Marmor”brickan är ett litet DIY-pyssel jag fixade för några veckor sen. Finns det något intresse av en how to-guide?

Translation: Right now: cleaning my apartment with some loud music on. I’ll take a few hours to deal with my mail inbox and then begin to answer your questions from the Q/A earlier. Met Ellen in town yesterday and I came home with this pale blue beauty. So excited to wear it! The marble tray is a little DIY-project I did a few weeks ago. Is there any interest in a how to-guide?

44 Responses to “NEW IN”

 1. Erika on

  Ja visa gärna, brickan var ju helt fantastiskt snygg! Undrar även vart du köpte ringarna, har letat länge efter liknande men inte hittat några bra. Kram!

  Reply
 2. Gianna on

  yeeeeeees tell us about the DIY. whould love to know how you made it. and can you please tell me where you bought that beautiful jacket? its soo sick. 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)