MENU
 
15
/January
21:22

Q/A

Q/A

qa-23Phu, det här tog sin lilla tid…men nu så! Ha en skön kväll nu! ♡

Update: For a translation in English press HERE ♡

16 Responses to “Q/A”

 1. sara on

  Jag förstår inte riktigt hur du tolkade hennes text när du skriver att man inte ska behöva be om ursäkt för något som man jobbat hårt för. Hennes fråga var ju om du kände att du hade MISSAT något som är typiskt för din ålder, inte något annat. Vilket egentligen är en ganska enkel ja/nej fråga. Ditt svar hade inte ens något med hennes fråga att göra överhuvudtaget. Tror inte hon menade något negativt 🙂

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Undertonen i texten tolkade jag (främst avslutet) lite som att jag verkar ha “glidit fram” medan många andra i min ålder sliter och lever trångt i korridor – dvs inte bara en ja eller nej fråga. Anledningen till att jag ville utveckla svaret lite är därför att jag fått många liknande frågor/ifrågasatts (la till det för att förtydliga mitt svar nu) och helt enkelt bara ville passa på att få det sagt 🙂 Kram!

   Reply
 2. Lovisa on

  Tack för en bra blogg! Tycker att ditt svar ang. ekonomi/egen lägenhet var himla bra, tråkigt att behöva förklara sig men jag tycker du svarade vettigt! U go girl 🙂

  Reply
 3. Petra on

  Hej Lisa,
  Jag såg precis en video på splay style med dina favoriter i sminkväskan. Skulle vara kul om du gjorde en video om hur du lägger din bas med duwop highlightern och make up store skuggan.
  Tack ifall du gör det och bra och inspirerande blogg. Kramar

  Reply
 4. Noor on

  Hej LISA! tack för en underbar blogg. Älskar att följa den och så himla inspirerande! Jag undrar bara vart du klipper dig någonstans och om du kan tipsa en bra salong?
  puss och kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)