MENU
 
17
/January
18:07

DIY – MARBLE TRAY

General,Interior

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANi var många som var intresserade av en liten DIY-guide av marmorbrickan jag gjort som syntes i det här inlägget tidigare – och er önskan, min lag. Det jag gjort är att jag har köpt en klisterrulle inne på Panduro Hobby som helt enkelt ser ut som en marmortapet med blank yta. Klisterpappret är lätt att klistra på/ta av på vilken tänkbar slät yta som helst såsom exempelvis ett bord, ett fönsterbläck eller som här på en bricka. Brickan/fatet köpte jag på Granit i vitt porslin, vilket jag kan rekommendera för att få en högre marmorkänsla. Förutom måttband och sax så använde jag en fuktig trasa för att pressa ut eventuella luftbubblor. Jag valde även att vända brickan upp och ner för att då lättare kunna vika det överflödiga pappret undertill utan alltför fula hörn.

Jag älskar marmorinslag när ner gäller inredning och kunde därför inte låta bli att göra samma sak på en del av mitt soffbord också. Ett väldigt enkelt DIY-pyssel egentligen och dessutom ett betydligt billigare alternativ till alla marmorbrickor i butik! En rulle kostar runt 60-70 spänn har jag för mig. Tips!

Translation: A little DIY-project I did recently, using adhesive paper on a simple tray for a marble look. Very easy & I just love touches av marble in the interior! So much that I actually did the same thing on my coffee table, haha…

25 Responses to “DIY – MARBLE TRAY”

  1. Rana on

    Like! Like! Like! Here is quote which matches to this diy(in my view) ; creativity is more than just being different. Anybody can plan weird; that’s easy . What’s hard is to be as simple as Bach. Making the simple awesomely simple that’s creaticvity – Charles Mingus.

    Kisses

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)