MENU
 
21
/January
21:35

DEEP BLUE

General,My wardrobe

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hade en tid bokad igår för att fixa klorna och det fick bli mitt favorit-gellack i denna ljusa, nudefärgade ton (som vanligt på mina egna naglar och inte påbyggda). Minns tyvärr inte vad färgen heter nu men jag har för mig att märket är LCN i alla fall. Känns fräscht! Har försökt undvika ljusa lack ett tag på grund av att en taxichaufför klämde mitt finger i dörren för några månader sen så att nageln tillslut trillade av (p.a.i.n). Och här får ni även en smygtitt på denna djupblåa fjädervästen i samma veva, älskart! Bättre bilder i en hel outfit kommer. Ha en skön kväll nu! Puss

Translation: Had an appointment yesterday to fix my nails and I left with my favorite gel polish in this bright, nude color (as usual on my own nails and not built-on). Unfortunately I can’t remember the exact name of the color now but I think that the brand is LCN. Feels fresh! I’ve been avoiding bright nail polish lately because of a taxi driver that squeezed my finger in the door so that my nail fell of in the end (p.a.i.n), haha. And also here’s a sneak peek of this lovely deep blue feather vest! I’ll show you better pictures of it in a complete outfit soon. Have a great evening! Love

31 Responses to “DEEP BLUE”

    • Lisa Olsson on

      Hej! Jag gör dem på salongen Suela i Limhamn, jag går dit ungefär vad 3,5-4e vecka jag bygger inte på mina naglar utan applicerar bara ett gellack eller shellac. Brukar betala runt 350 kronor. Kram!

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)