MENU
 
21
/January
15:41

THIS MORNING

Photos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAVardagslyx. Jag, Karna och Felicia åt en grym brunch hemma hos henne tidigare i förmiddags och matkoman höll i sig länge kan jag säga. Precis sådant här som man borde dra ihop lite oftare. Annars så har jag gjort några snabba ärenden på stan under morgonen, en kort telefonintervju och nu är jag tillbaka hemma igen för lite jobb och RSVP’s inför nästa vecka då det vankas modevecka! So long

Translation: Me, Karna and Felicia ate an awesome brunch at her place earlier today, definitely something you should do more often. Besides that, I did some quick errands and a short interview and now I’m back home for some work and rsvp’s to fashion week soon! So long

23 Responses to “THIS MORNING”

Leave a Reply

  • (will not be published)