MENU
 
28
/January
22:48

J.LINDEBERG + TONI&GUY

Photos

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPhotos by me

Hängde med backstage tillsammans med TONI&GUY innan J.Lindebergs visning igår kväll, som för övrigt levde upp till alla mina förväntningar med en dressad look med inslag av vinrött och läder. Bläddrade även i deras katalog för våren nu häromdagen och de kommer få in så mycket snyggt i butik snart. Håll i plånboken. Hur som helst – en eloge för fint hår, make-up och kollektion igår som perfekt avslut på modeveckans första dag. G’night!

Translation: I went backstage together with TONI&GUY yesterday before J.Lindeberg’s show, which lived up to all my expectations with a suited look with touches of red and leather. A tribute for nice hair stylings, make-up and collection yesterday as a perfect end of the first day of fashion week. G’night!

12 Responses to “J.LINDEBERG + TONI&GUY”

 1. Anna on

  Åh vad nice det ser ut!
  Skulle inte du kunna tipsa om några av dina favoritbutiker och några favoritwebbutiker? Skulle vara jätta kul!

  Reply
 2. Cornelia on

  Hej Lisa!
  Jag har nyligen hittat till din blogg och är förundrad över hur ung du är men samtidigt har en egen lägenhet. Jag är därför lite nyfiken över hur gammal du var när du flytta hemifrån och hur allt gick till? Var dina föräldrar med på det hela och har dom hjälpt dig ekonomiskt?
  Jättebra blogg och du har en grym klädstil, fortsätt med det du gör 🙂

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Hej Cornelia!
   Vad roligt att du har hittat hit! Jag har bara bott i lägenheten i drygt 3 månader och innan dess bodde jag hemma hos mina föräldrar. De bor ca 15 minuter bort så nära och bra om det skulle vara något:) Nej de har inte hjälpt mig ekonomiskt utan jag har sparat själv med målet just att köpa en lägenhet! Tack så mycket, roligt att höra 🙂 Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)