MENU
 
30
/January
11:51

FEATHERY

Style

_V5C2693Me by StockholmStreetstyle

fwoutfit3 fwoutfit4

2nd & 3rd photo by Sania Claus Demina

Get the look:

218759-0286_5 haaatt

Nu så! Så här såg jag ut under modeveckans första dag! Blev en lite bohemisk look med de utsvängda benen och hatt, men med rockigare inslag med lädret. Och många (nästan för många) lager undertill för att hålla värmen, haha. Igår blev det en sväng till Köpenhamn efter Stockholm tillsammans med Carro och nu är jag tillbaka på hemmaplan igen. Helgen kommer lägligt! Jag har på mig byxor från Gina Tricot, skor, blus, jacka och väska från Zara, fjäderväst från River Island, hatt från Tiger of Sweden och klocka från Marc by Marc Jacobs. Puss!

Translation: Here’s what I wore during the first day of Fashion Week. A little bohemian look with the flare legs and hat, but with some rock influences with the leather. Yesterday night I went to Copenhagen after Stockholm together with Carro and now I’m back home. I’m wearing pants from Gina Tricot, Shirt, shoes, jacket and bag from Zara, feather vest from River Island, hat from Tiger of Sweden and watch from Marc by Marc Jacobs. Love

37 Responses to “FEATHERY”

  1. Karolina on

    heheh on day 2 angelica wore a similar style…she wore this vest and a leather jacket, too….and everything else she wore was also black….goood that she didnt wore it at day 1, like you. you would have looked like twins.
    well you both rocked it soo soo much. I love it on you and how you matched everything together but hers was also very cool.

    you are both great and i love you both soo much. xx

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)