MENU
 
31
/January
20:00

MBFW DIARY

Photos

mbfwsnapshotsTog såklart en hel del bilder under modeveckans dagar och slängde därför ihop ett gäng här! Förutom fina och inspirerande visningar så var det så himla roligt att få träffa alla bloggande vänner igen. Helt underbara människor hela högen! Nu laddar jag upp inför helgen tillsammans med vänner, vin, ost, chips, osv osv tills vi knappt kan röra oss av matkoma. Låter helt rätt i mina öron. Puss på er!

Translation: Of course I took a lot of photos during fashion week, so therefore I collected some of them here above! And except from well-made and inspiring shows, it was so much fun to meet all my blogging friends again. Lovely people all of them! Tonight I’m starting the weekend together with friends, some wine, cheese, sweets, etc etc. Sounds good to my ears. Love!

7 Responses to “MBFW DIARY”

  1. Bella on

    Hej Lisa
    Jag undrar om du är intresserad av att sälja väskan från zara som du har på bilden. Jag älskar denna väska och blev bestulen på den för ett par veckor sen. Så nu försöker jag hitta någon som kan tänka sig att sälja den till mig.

    /Bella

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)