MENU
 
24
/February
22:16

GUIDE FOR SPRING 14

Inspiration

springguidejackets3The Trench Coat: 1. HERE 2. HERE 3. HERE

The White Choice: 1. HERE 2. HERE 3. HERE

The Candy Coat: 1. HERE 2. HERE 3. HERE

The Wardrobe Savior: 1. HERE 2. HERE 3. HERE

Phu! Det här tog sin lilla tid kan jag lova. Men jag haft i tankarna ett tag nu att knåpa ihop en vår-guide till er, och igår fick jag idén att under ett par veckor framöver nu inleda veckan med att köra ett “guide for spring-inlägg”, med olika teman varje gång. Först ut: it-jackorna för den här säsongen. Låter det som en kul grej? ♡

Translation: Phu! This took a while I can tell. But I’ve had in mind for a while now to make a spring-guide for you, and yesterday I got the idea to post a “guide for spring” post every monday for a few weeks ahead with different themes each time. First out: The it-jackets for this season. Sounds like a fun idea? Let me know! ♡

29 Responses to “GUIDE FOR SPRING 14”

 1. Gianna on

  OMG suuuper cool idea. i love it…best idea you ever had 😀 no probably not real but i love the idea.

  yay yay yay…now mondays are a reason to be excited for 😉

  Reply
 2. Isabelle on

  Hej! Snabb fråga som jag sååå gärna vill ha svar på! Jag har köpt en oversize-jacka, slutar mitt på rumpan och är kamouflagemönstrad i olika gröna nyanser. Är det inne med militärt i vår eller är jag fullständigt ute och cyklar? Tacksam för svar!!! Kram

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Hej! Militärtrenden har vi sett komma och gå under några års tid nu och den håller nog i sig ett tag till framöver – så kör! Och för övrigt så tycker jag inte att man ska stirra sig blind enbart på de mest framträdande trenderna för den kommande säsongen utan köra på det man gillar helt enkelt:) Kram!

   Reply
 3. Emelie on

  Jag är jättesugen på en grå a-linjeformad och inte så tjock fuskpälsjacka eller en grå fuskpälsväst, är det något som du har sett till? 🙂 Väldigt bra collage annars!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)