MENU
 
25
/February
17:00

LACE UP

My wardrobe

laceup1Shoes, find them HERE

Hej fina! Hur snygga är inte dessa godbitar till skor då? Jag vet inte om nyheterna redan nått er men NELLY firar 10 år och i samband med detta släpptes igår en kampanj i samarbete med Leighton Meester (för mig mest känd som Blair i Gossip Girl), där hon har valt ut sina personliga favoriter – däribland skorna jag bär på bilden! Utan tvekan nya favoriter, ibland så stämmer det bara. Och skor med snörning lär vi få se mycket av framöver. Se resten av de utvalda plaggen här. Puss!

Translation: How good-looking aren’t my new shoes? I don’t know if you’ve already heard it but NELLY is celebrating 10 years and yesterday they launched a campaign together with Leighton Meester (for me most known as Blair in Gossip Girl), where she has picked out her personal favorites – including the shoes I’m wearing here on the picture. New favorites in my wardrobe, no doubt. Find the shoes and the rest of the handpicked pieces here. Love!

34 Responses to “LACE UP”

  1. jennis on

    Skulle du kunna ta bättre bilder på skorna så man får se hur de ser ut framifrån/bakifrån och från sidan? 🙂 skitsnygga!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)