MENU
 
26
/February
22:49

DAGMAR

Style
IMG_2986-IMG_3048IMG_2965-IMG_3042

Kappa, Dagmar. Byxor, River Island. Stickad tröja, Bascoto. Väska, Zara. Skor, Nelly.

Hej på er! Här kommer ännu en outfit från London – iklädd den här Dagmar-kappan som jag rotade fram ur garderoben strax innan vi åkte. Den råkade komma bort i flytten och nu när jag inte har sett den på ett tag har det uppstått lite nyförälskelse igen! För övrigt så laddar jag upp inför Stockholm på fredag och häromdagen tränade jag som sagt med en PT, riktigt kul med tanke på att jag oftast tränar själv annars. Och ja, det känns ordentligt idag haha. Härligt med lite variation! G’night

Translation: Another outfit from lovely London – wearing this coat from Dagmar that I found in my wardrobe right before we left there. It’s been missing and now when I haven’t seen it for a while we’ve found a little new love again! Had a workout with a PT the other day which was really fun since I usually train by myself otherwise. And yes, I can feel it in my body today haha. Great with some variety! G’night

27 Responses to “DAGMAR”

Leave a Reply

  • (will not be published)