MENU
 
28
/February
12:00

DETAILS, DETAILS

Style
900x593xDSC_4553.jpg.pagespeed.ic.E_HrAVLS4CP2160076-850IMG_0788IMG_0346-850OLYMPUS DIGITAL CAMERAMAD_9717-850fwoutfit4IMG_2077MAD_9352-850

1st by Felicia. 3, 4, 8 by Rami. 7 by Sania. 6, 9 by Madelen

Detaljerna är grejen, eller vad säger ni? Här har ni en samling detaljbilder på några av mina outfits på sistone! Hoppas ni gillart. Har precis landat i sängen på bästa Nobis hotell här i Stockholm efter att ha gått upp klockan 4 inatt, ska ladda om snabbt och sen bocka av bl.a. lite plåtande och ett möte. Och extra kul idag är att min syster också befinner sig i Stockholm nu så det blir lite kvalitetstid tillsammans ikväll!

Translation: Here are some details from some of my outfits recently. Hope u like! I just arrived to Stockholm and the best Nobis hotel, and now I’ll do some quick preparations before I’m off for some shooting and a couple of meetings. And today I’m extra happy because my sister is also in Stockholm atm so we’ll spend som quality time together later today as well!

35 Responses to “DETAILS, DETAILS”

 1. isabel on

  Hej! Dina outfits är helt fantastiska, klockrena varje gång och jag avgudar din stil! Vet att du bar en By Malina klänning på din bal ifjol och jag funderar på en likadan, fast i orange. Problemet är bara att den är liiiite för dyr för min ekande studentplånbok, så min fråga är om inte du skulle kunna fixa en rabatt? Vet att du gjorde det i somras! Du är helt otroligt vacker och som sagt är du verkligen en stilikon. Keep it up

  Reply
 2. Julia on

  Fint:) hur ser en typisk vardag ut för dig? och vad gör du då du har tråkigt? osv. Skriv gärna inlägg om det här, tror det skulle vara uppskattat ^________^

  som jag tidigare sagt är du en stor inspiration och jag tycker du verkligen har en snygg blogg, liksom designmässigt. Stilrent och stora fina bilder med fina färger. Hoppas du inte slutar blogga på en lång stund:) ps. jag vill se bilder på din lägenhet eftersom du helt klart har ett sinne för inredning också! 🙂

  Reply
 3. Ida on

  Hej, jag undrar vilken storlek på har på din snygga beiga Filippa K-kappa 🙂
  Bästa modebloggen för övrigt, garanterad inspiration varje gång man klickar sig in!

  Reply
 4. S on

  Lisa! Hade du snälla kunnat länka din babyblått kappa från Nelly? Har letat som en galning men kan ej hitta den! Den är ju så fantastiskt fin att jag inte kan sluta tänka på den! Därför hade jag blivit mycket glad för det. Tack för en inspirerande blogg!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)