MENU
 
27
/March
19:15

@LISAOLSSONBLOG

General
instainsta

Glöm inte bort att följa mig även på instagram! @lisaolssonblog hittar ni mig på där. Nu ska jag hinna bocka av lite saker – i morgon bitti drar jag nämligen till Hamburg! En kortvisit fram till lördag. Mer om det sen! Puss

Translation: Don’t forget to follow me on instagram as well! You find me at @lisaolssonblog. Now I’ll try to get some stuff done – because tomorrow morning I’m off to Hamburg! A short visit til saturday. More about that soon! Love

28 Responses to “@LISAOLSSONBLOG”

  • Lisa Olsson on

   Tack snälla! Bilden är tagen direkt när jag kom från frisören så jag får tacka henne för fin styling 🙂 Lockat med plattång i alla fall! Kram

   Reply
  • Lisa Olsson on

   Tack snälla!! Jag har köpt den av min kompis mamma som jobbar som inredare, så har tyvärr ingen specifik återförsäljare tyvärr…kram!

   Reply
 1. catiaa on

  lisa 😀 can you please make a review of yours years as a blogger? I’d love to see you first posts and photos , to see the differences! It will be so much fun! Your style changed?

  Reply
 2. Ema on

  Hello

  I love your Sneakers. I’m looking for them all over the Internet. Where did you buy them? Please reply! 🙂

  Thank you!

  Reply
 3. Rebecca on

  Fina bilder! Jag gillar verkligen hur du inreder! Det är jättesnyggt! 🙂 Jag undrar vart taklampan är ifrån? 🙂

  Reply
 4. Victoria on

  Hej! Jag såg en kappa du hade på instagram för 4 veckor sen och den finns inte här på bloggen. Vart är den ifrån?! Jag måste ha den…! Det är den vinröda/svartliknande kappan när du har svarta långa stövlar och svart klänning under. Hade verkligen underlättat då jag föll direkt och har letat överallt..

  Reply
  • lisaolsson on

   Hej Victoria! Åh bra att du påminde mig om att jag inte bloggat den outfiten än haha! Kappan jag bär på bilderna kommer från Dagmar, bara ett lån från ett presskontor så osäker ifall den är från förra eller senaste kollektionen…kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)