MENU
 
28
/March
18:19

FREDAGSINTERVJU

General

intervjuprintHej på er! Jag befinner mig i Hamburg just nu, drog hit tidigare imorse och ska alldeles strax iväg för middag tillsammans med Olympus! Ville dock passa på att säga hej här och tipsa om att ni idag kan läsa en liten fredagsintervju med mig hos Modette om ni har lust. Klicka på bilden eller HÄR för att läsa. Önskar er en grym fredagskväll! So long ♡

Translation: Hey you! I’m actually in Hamburg right now, went here earlier this morning and I’m soon off for dinner tonight together with Olympus. Just wanted to say hi and keep you updated here though and today you can read a interview with me at Modette. Unfortunately it’s in Sweden this time:( but maybe at least for my readers in Scandinavia. Get to the interview HERE. Wish you all a great friday night! So long ♡

7 Responses to “FREDAGSINTERVJU”

  1. Annonym on

    Hej fina Lisa!
    Jag är en tjej på 169 cm. Jag har lite problem med min längd för jag tycker att jag är för lång till förhållande från min ålder, 15. Jag är en tjej som alltid har varit längst och har alltid hört det av alla min vänner och av nästan alla som jag har träffat. Jag är riktigt trött på det. Även fast det inte är den längsta längden så blir det ändå så pga att alla i min omkrets är mycket kortare. Min dröm är egentligen att gå i klackskor, men jag vågar inte riktigt för att det kanske ser konstigt ut att sticka upp långt över alla andra… Jag vet inte vad jag ska göra, om jag ska bara glömma det och vänta ett par år eller så. Fast egentligen vill jag inte det. Ååh, jag mår bara dåligt över det hela! Vad tycker du jag ska göra?
    Kram,

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)