MENU
 
30
/March
19:02

WEEKLY SNAPSHOTS

Photos

h10h8h6h9h5-5hamburg2-2hamburg3-3h7Ett gäng snapshots från veckan som gått! En del bitar från Hamburg-vistelsen varvat med ett soligt Malmö. Jäklar vad ens humör styrs mycket av vädret ibland, eller är det bara jag? Nu ska jag ta bilen och bocka av ett par ärenden, fylla kylskåpet bland annat! Hoppas att ni får en skön kväll, puss

Translation: A bunch of snapshots from this week! Some parts from my Hamburg-trips and a sunny Malmö. Crazy how your mood is controlled to the weather sometimes, or do you agree? Now I’ll take the car and check off some errands, for example to fill the fridge! Hope you’re having a nice evening, love

38 Responses to “WEEKLY SNAPSHOTS”

  • Lisa Olsson on

   Taack! De kommer från ASOS, tyvärr slutsålda…men kommer troligtvis lite solglasögon-tips här på bloggen i morgon! 🙂

   Reply
 1. Fabienne on

  HOw beaufiful the photos from hamburg are…wow Iam a bit proud since I am living in germany hahahaha (i know thats stupid) but i really like the snaps you took there 🙂

  Is in sweden every store open on sundays???? I thought only in america you can buy things 24/7. in germany everything is closed 🙁 oh how lucky you are…is sunday a normal working day for people who work in a store/supermarket? i dint know that!

  Reply
 2. Luxury Details on

  Hej hej!

  Luxury Details har nyligen bytt ägare och vi väntar in såå mycket fint i web-shopen! Kika gärna in och se om du hittar någon favorit! ♡

  Ha en fin vecka!

  /Frida på Luxury Details

  Reply
 3. Jakob Andersson on

  Alltså Lisa! Wow! Dina bilder! Så fantastiskt kul att få ta del även av ditt foto-intresse i form av vardagsbetraktelser, natur och detaljer. Du är så grym! Men det vet du ju redan att jag tycker… 🙂 Hoppas du mår bra. Kram!

  Reply
 4. Emma on

  Så sjukt vackra bilder! Vad använder du för kamera/kameror? Är på jakt efter en ny! Och du har så sjukt fina bilder verkligen!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)